Клієнтам
Послуги

Зв'яжіться з нами

Замовити зворотній дзвінок

Пн-Сб, 9:00-19:00

Графік роботи
+38 048 794-56-54
Зворотний дзвінок
Зворотний дзвінок

Кожен власник транспортного засобу бажає зробити свій автомобіль максимально затишним, привабливим зовні і по-справжньому комфортним. Найпростішим і доступним способом додання машині презентабельного вигляду є тонування її стекол. Ця послуга користується величезним попитом серед вітчизняних автолюбителів.

Навіщо потрібне тонування

Під тонуванням розуміють зміне відображаючих, колірних і світлопропускних властивостей вікон транспортних засобів. Така операція має ряд важливих переваг, про які багато автомобілістів навіть не здогадуються. Досвідчені водії виконують тонування стекол тому, що така процедура:
  • Підвищує безпеку водіння. Якісно і правильно затемнене скло приглушують сліпучі очі сонячні промені і світло фар інших транспортних засобів. Органи зору водія менше напружуються, що особливо важливо у випадках, коли людина тривалий час перебуває за кермом.
  • Захищає лобове скло від появи тріщин і відколів при попаданні в нього дрібних камінчиків, шматочків гравію. А при ДТП плівка не дає склу розлетітися від сильного удару на дрібні осколки, які можуть поранити водія і пасажирів.
  • Оберігає оббивку салону від вигорання, приладову дошку, музичну апаратуру та іншу автоелектроніку від перегріву під дією сонячних променів.
  • Приховує від сторонніх поглядів дорогі речі, техніку в салоні.
  • У спекотну пору року знижує навантаження на кондиціонер. Тоновані стекла відображають частина сонячного випромінювання, за рахунок чого салон машини нагрівається набагато повільніше. А взимку захисна плівка не дає автомобілю швидко віддавати тепло. Це забезпечує зменшення витрат на обігрів салону.
  • Дає водієві відчуття особистого простору.

Ну і звичайно ж, транспортний засіб з затоновані стеклами чисто візуально виглядає дуже презентабельно, естетично і красиво.

Головне про варіанти затемнення скла

Виконувати тонування рекомендується в умовах професійних студій детейлінгу, автосервісів. Їх майстри знають, яку плівку можна використовувати для затінення вікон, і як правильно встановлювати її, не порушуючи існуючих правил. Зараз для тонування застосовуються:

  • Металізовані плівки. Вони служать до 7 років, мають гарну стійкість до зовнішніх впливів. Конструктивно такі плівки являють собою вироби з пофарбованої основою, на яку напилюється металевий шар.
  • Неметалізовані плівки. Доступні за ціною, бувають з різними показниками світлопропускання і відтінками. Час їх служби не перевищує декількох років. Зате вони легко встановлюються і демонтуються.
  • Атермальние прозорі плівки. Ефективно відображають ультрафіолетове випромінювання.

У студії детейлінг Bavaria ви можете затемнити скла з інноваційної методики смарт-тонування, званої електронної. Ця процедура дорога. Вона дає можливість водієві за допомогою пульта самостійно вибирати рівень светопропускаемости затонованих стекол. Також ми пропонуємо послуги:

  • нанесення кольорового напилення магнетронним і лазерним способами;
  • тонування плівками «карбон», «Інфініті».

Звертайтеся в автосервіс Bavaria - ми зробимо ваш автомобіль оригінальним зовні і комфортним всередині!

Розгорнути

Приклади робіт

Запишіться на огляд

Залиште ваші контактні дані, і ми передзвонимо вам щоб уточнити всі деталі